Felejtsd el az IKEA-t, és nézd meg ezeket a szexuálisan áthallásos csomagolópapírokat

Vagy mondhatnánk, "hagyd el az előjátékot, és térj a tárgyra".

A karácsony egyik legnélkülözöttebb, legsanyarúbb sorsú és legjobban alábecsült eleme a csomagolópapír. Egyrészt csak kínkeserves munkával lehet szabályosan és tökéletesen becsomagolni még akár egy szabályos kockát is, másrészt az órákig simogatott papírt gyakorlatilag 3 másodperc alatt tépik cafatokra, söprik le az asztalról, majd végzi a kandallóban. Szomorú igaz?

Pedig kevesen tudják, hogy egy jó csomagolópapír úgy működik, mint egy jól időzített Star Wars trailer: feltolja az elvárásokat, így egy vicces csomagolású nyakkendőnek is úgy örülhet az ember, mintha egy iPad Pro-t kapott volna.

Erre hajaznak a GSD&M csoport által készített Overconfident Wrapping Paper-jei is. Az egyszerű dizájn mellett a szövegek már-már orgazmikus magasságokba repítik az illető várakozásait. A "Grab a mop, because you're about to wet yourself," a "Stop with the foreplay and let's get down to business" és a "This O Holy Night, You'll scream O Holy Sh t" feliratokat olvasva az ember tényleg elhiszi, hogy az ebbe csomagolt pizsamaszett tényleg extatikus állapotba fogja hozni. Pláne, ha tényleg ironikusan használja valaki, és mondjuk egy tábla Milka csokit ad valakinek karácsonyra.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat