Focistákat támogat a Puma és a Disney

Az ESPN Wide World of Sports Complex hivatalos labdarúgó felszereléseket gyárt, és a Disney tulajdonában van. Most a Puma lett a cég beszállítója, és közösen fognak össze a fiatal focistákért.

Az ESPN Wide World of Sport Complex-et egy 100 millió dollárból épített, 89 hektárnyi területet elfoglaló sportkomplexum az Egyesült Államokban, amelyet 1997-ben adtak át. A létesítményben szinte mindenféle sportpálya megtalálható, kezdve a teniszpályától a focipályán át a baseball, amerikai futball, atlétika, és kosárlabda pályákig. 

A létesítmény eleinte Disney’s Wide World of Sports Complex nevet viselte, é csak később keresztelték át ESPN-re, a Disney tulajdonában lévő televíziócsatornaA szerződés értelmében a Puma és a Disney kooperációja több évig fog tartani. A megállapodás szerint Puma ellátja az ESPN Wide World of Sports Complexet futball felszereléssel, amiért cserébe saját üzletet nyithat a komplexumban, valamint termékbemutatót rendezhet, és sztársportolókat is meghívhat a promóciókra.

A Puma ezen kívül részt vesz a Disney Soccer népszerűsítésében is, valamint egy közös márkájú labdát is terveznek, amit később a létesítményben szervezett tornákon és mérkőzéseken a fiatal focisták használnak. Az első közös rendezvény a Woman’ Elite Showcase kupa volt, amely a gimnazista korú női focisták legnagyobb eseményének számít, idén harmadszorra rendezték meg, viszont ez volt az első alkalom, hogy az ESPN Wide World of Sports Complex adott helyet a mérkőzésnek.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat