Friss, egészséges saláták a The Salad Society-től

Jaa, hogy ez McDonald’s volt?

A McDonald’s bármennyire is igyekszik javítani a róla kialakult képet, nem az egészséges ételeiről és a salátáiról híres. Éppen ezért a  McDonald’s Canada és a Tribal DDB Toronto úgy döntött, hogy egy kis átcsomagolással megviccelik a közönséget, hogy olyanokat is rábírjanak a termékek kipróbálására, akik sírva menekülnének ha meglátnák a nagy arany M betűt. 

„The Salad Society” névvel felállítottak egy pop-up salátázót, ahol ingyen osztogatták a kuszkuszos, fetás és bébi keles salátáikat. A cél az volt, hogy az emberek ne tudják mozgósítani a prekoncepcióikat, és csak az ételek minősége alapján alakítsák ki véleményüket. Az egészséges táplálkozás gyanútlan szerelmesei nem is sejtettek, hogy mit esznek egészen addig, amíg az üres tál alján észre nem vették az ismerős logót. A mellékelt videó tanulsága szerint egész jól fogadták a meglepetést. 

A pop-up salátázó mellett a márka összefogva egy helyi biciklisfutár céggel, négy héten keresztül ingyen salátákat szállít ki és még egy „The Salad Society” tagsági kártyát is csináltak, mint brandingelt ajándék. Úgy látszik a kanadai Meki nagyon elszánt ha salátáról van szó.

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat