Fuss, ha folytatnád a filmet

A Reebok mozgásra bírja a lusta mozizókat.

Képzeljük el azt a helyzetet, hogy egy átlagos péntek este beülünk a moziba, kényelmesen elterpeszkedünk a bársonyszékben és élvezzük a filmet. Egyszer csak megáll a film, megjelenik a jól ismert bufferelést jelentő ikonocska, majd hirtelen reflektorral az arcunkba világítanak és egyértelművé teszik, hogy a vászon előtt elhelyezett futópad használata nélkül itt bizony csak a pattogatott kukoricát lehet csak szemlélni a továbbiakban.

A Reebok márpedig pontosan ezt csinálta egy koreai moziban. A gerilla akciót a márka új Z Pump Fusion  modelljéhez találta ki az Innored, amivel egyértelműen azt az üzenetet közvetítik, hogy álljunk már fel szépen és kezdjünk el mozogni. Természetesen a megfelelő cipőben.

Az már szinte csak részletkérdés, hogy mennyire reális egy ilyen jellegű akció lebonyolítása a valóságban. A videó tanulsága szerint ugyan minden mozilátogatót kárpótoltak egy vadiúj cipővel, de ettől még mindig túlságosan valószínű, hogy a megzavart mozinézők valójában ügyes statiszták voltak.

Ez persze mit sem von le az okosan kivitelezett akció ötletességéből.

via Designtaxi

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat