Game of Thrones musicallel a Red Nose Day-ért

Tyrion Lannister örül, hogy még nem halt meg.

Tulajdonképpen a Coldplayé az érdem, mivel ők vesznek részt az amerikai Red Nose Day-en, és javarészt az ő produkciójuk a Peter Dinklage által előadott musical betét is, de a videót nézve én egyáltalán nem bánnám, ha maga Peter Dinklage lenne az egész Coldplay. 

Mi az a Red Nose Day?
A Red Nose Day, az idén 30 éves angol szeretetszolgálat, a Comic Relief pénzgyűjtő programmja. Ez egy olyan műsor, amit a BBC élőben közvetít, különleges fellépőket és műsorokat vonultatnak fel a stúdióban, közben pedig telefonon keresztül lehet adományt felajánlani (tehát egy telethon). Az idei angol Red Nose Day  már márciusban lezajlott, ahol több mint 1 milliárd fontot sikerült összegyűjteniük a rászoruló gyermekeknek, idén viszont rendhagyómódon, először az Egyesült Államokban is megrendezik május 21-én, amit az NBC csatorna fog közvetíteni.

A Red Nose Day amerikai kiadásának nagy durranása a Coldplay és a szereplők együttműködésével elkészített Game of Thrones musical lesz, amiből már egy kis részletet láthattunk is. Tyrion Lannistert alakító Peter Dinklage szólójában, az ördögfióka a színész arról énekel röviden, ami már lassan a Game of Thrones névjegyévé növi ki magát: minden fontos karakter meghalt, viszont ő még mindig él, de vajon meddig? Tudták hogyan tüzeljék fel a közönséget, ugyanis a sorozat legkedveltebb karaktere toronymagasan a szabadszájú, alkoholista Tyrion Lannister. Nem hiába: a teaser videót 2 nap alatt több mint másfélmillión meg is nézték YouTube-on. 

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat