George Gerbner Konferencia a médiaerőszakról

Idén júniusban harmadszorra rendezik meg a magyar származású George Gerbner kommunikációkutató nevét viselő média- és kommunikációtudományi konferenciát a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán.

Az angol nyelven zajló nemzetközi konferencia június 14. és 15. között kerül megrendezésre a BKF Nagy Lajos király úti campusán. Az esemény célja az agresszív kommunikációval és konfliktussal foglalkozó szakemberek összehozása, a tapasztalatcsere és a közös kutatások elősegítése. Az előző két Gerbner konferenciára három kontinensről és nyolc országból érkeztek előadók. Az erőszak, és annak médiában való megjelenése a kezdetektől kiemelt témája volt az eseményeknek.

Az idei témák között megtalálható a forradalmi Arab Tavasz, a Sri Lankán zajló terrorizmus elleni háború, a kiberagresszió, valamint a gyerekek és a szerelmi kapcsolatok agressziója. A jelek szerint erőszakból és felkavaró témákból tehát nem lesz hiány, és mindenki találhat a saját érdeklődéséhez kapcsolódó prezentációt. A konferencia látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelynek határideje június 12.

A konferencia részletes programja és az előadások absztraktjai itt tölthetőek le.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat