Grill Biblia a kültéri sütés szerelmeseinek

Egy brazil cég találmánya az a könyv, melynek segítségével mindenki grillcsászárrá válhat és még csak el sem kell olvasni. 

Talán mindenki ismer olyan embert, aki él-hal a kültéri sütögetésekért, aki bolondul az izzó szénből felcsapó füstért, aki egy levest sem tud megfőzni, de a grillrácson minden megadja magát neki, aki a garzon erkélyén állva bökdösi a sercegő ételdarabokat és aki bármit megvesz az üzletben, amire ráírták a "grill" vagy "barbecue" szavakat. Nos, nekik találta ki egy brazíliai konyhai eszközöket forgalmazó cég a Grill Bibliát. Tudom, már most azt kérdezték, hogy hol lehet megrendelni, de ez még semmi. Ez a könyv anélkül fejleszti tökélyre vásárlója grillező képességeit, hogy akár csak egy szót is el kellene belőle olvasnia. Hogy hogyan lehetséges ez?

A Grill Biblia minden oldala felhasználható egy sütögetés során. Az első oldalon találjuk a szenet, a másodikon a gyújtóst, a harmadikon a legyezőt. A negyedik oldal valójában egy kötény, az ötödik pedig alufólia, melyben a felirat szerint a vegetáriánusoknak szánt zöldségeket süthetjük meg. A hatodik oldalon a késünket élezhetjük, míg a hetedik vágódeszkaként funkcionál. A nyolcadik oldal a só. A kilencedik egy csinos tányéralátét, a tízedik pedig egy hasonlóan szép tálca. A tálalás befejeztével a tizenegyedik oldallal tisztára törölhetjük a késeket, a pultot, valamint a vágódeszkát. A videóban is látható könyvet 2014 márciusában mutatták be, ezeket híres barbecue séfekhez juttatták el ajándékba. Hamarosan piacra dobnak majd egy egyszerűsített változatot is, mely kapható lesz bizonyos könyvesboltokban. 

A videó:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat