Ha én ezt a klubban elmesélem... újra ReklámKlub

Koktél: Olyan ízes vegyület, amelyben a végeredményt többnek érezzük, mint az összetevők matematikai összegét. Érdekes keverék, egyveleg, kotyvalék.

Ezzel a filozófiával indítottuk útjára a Reklámklubot, ahol mindenki megtalálhatja azt, amit keres szakmán belül és kívül egyaránt.

Legyen szó akár egy szakmai beszélgetésről, egy jó sörözésről, marketingszakmai ismereteink bővítéséről, vagy féktelen, hajnalig tartó bulizásról. Íme egy közösség, ahol mindezt egyszerre teheted meg. Reklámszakmunkások, grafikusok, nagyszájú accountosok, elvont művészeti vezetők, közeledik a Reklámklub második felvonása.

Aki eddig még nem találkozott velünk, azért nem árt, ha tudja hova érkezik, ha aznap este kipucolja táncos cipőjét. Kommunikációs szakemberek, vezetők, ügynökségek képviselői, multik és márkák marketing szakemberei, és minden olyan elméjét csiszoló diák, aki fogékony a kommunikációs szakma iránt. Ha bármelyiket ki tudnád emelni a sárgás zöld kiemelő filceddel, akkor érdemes leugrani egy sörre, lehet, hogy kettő lesz belőle…

A buli helyszíne legyen még egy pár napig titkos, csakhogy borzoljuk a kedélyeket is! Ígérjük, pár napon belül eláruljuk! Az első alkalommal ellentétben, ezúttal már szakmai résszel is bővülünk, hiszen a buli első harmadában kerekasztal beszélgetéssel, és remélhetőleg nagyfokú interaktivitással elmélkedünk az online problémákról. Az Év Honlapja zsűrijei előadásai során tanulunk egy keveset, majd az azt követő beszélgetés során mindenki véleményére számítunk, itt az idő már tiszta vizet önteni a pohárba: mitől lesz szép és jó egy weboldal, mitől lehet hatékony számunkra? Október utolsó napján kiderítjük. 
Ezen kívül lesz még italakció több ízben, networking valódi kocsmahangulatban, tombola, mert az jó és persze talpalávaló is, ha valaki lábában ott a boogie.

Belépő természetesen továbbra sincs, viszont a megfelelő komfortérzet és kényelem miatt a belépés egy előzetes regisztrációhoz kötött. Ez minimum 2 és maximum 12 másodpercet vesz igénybe, cserébe viszont senki nem fog nagy erővel rád borítani egy whisky kólát, vagy éppen egy sört, ízlés dolga. Döntsük el ott! 

A regisztráció a reklamklub.com oldalon hamarosan elkezdődik, addig is kísérj minket figyelemmel, nehogy lemaradj valamiről. Kérdés esetén ne fogd vissza magad, keress minket a Facebookon és válaszolunk!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat