Hagyd már ezt a dagi dumát!

A szénhidrát gyártó Special K kampányt hirdetett a nők önkövérezése ellen. A SSSHHHUT DOWN WITH FAT TALK megmozdulás azt mutatja be, hogy mással sem beszélnénk úgy, ahogy néha magunkkal. True story. 

A főleg prémium gabonapelyhekben utazó Special K kampányt hirdetett az önkövérezés, önrondázás ellen. A SSSHHHUT DOWN WITH FAT TALK nevű projekt igyekszik bemutatni a nőknek, hogy a súlyukon kívül még számos dolog van, ami miatt aggódhatnak. Főleg az a beszédstílus, mellyel magukat minősítik nap, mint nap.

A nők 93%-a napi szinten bántja magát, undorítónak, visszataszítónak érzi a testét. "Az arcom olyan kövér ma. Fúj." és a "Bárcsak vékonyabb lennék." bejegyzésekhez hasonlót százával találni a neten. Sajnos. A Special K kampányvideója ezért azt a célt szolgálja, hogy a nők ráébredjenek végre, hogy így nem beszélhetnek magukkal és magukról. Ahogyan másokkal szemben sem ütnek meg ilyen hangot, úgy önmagukkal sem szabadna.

Reklámfilmjükben ismeretlen nőket hívtak meg egy nagy közös shoppingolásra egy ruhaüzletbe. Szerették volna bemutatni nekik, akár már egyetlen szó képes megsemmisítő csapást mérni az önbizalmukra. A boltban látható összes ruhán olyan feliratok voltak láthatók, hogy "gusztustalannak látom magam ebben a ruhában", "ez a ruha kövérít", "a narancsbőr benne van a DNS-emben" és hasonlók. Kedves ugye?

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat