Hajós Andrással erősít a Soproni Frissen Csapolt

Beöltözős vírusvideó és Frissen Csapolt Sörvezeték a márka új kampányában.

A Soproni a korábbi tesztüzem után úgy döntött, szélesebb közönséggel is megismerteti a Soproni Frissen Csapoltat. A termék a frissen csapolt sör élményét igyekszik reprodukálni palackozott formában, amit speciális palackozási, csomagolási és szállítási eljárással igyekeznek elérni.

A Frissen Csapoltat a márka martfűi főzdéjében hűtve palackozzák, ahol megkapja az egyedi papírcsomagolását is (ez védi meg a káros fényhatásoktól), majd innen szállítják tovább úgy, hogy mindvégig gondoskodnak a folyamatos hűtéséről.

A termékhez kapcsolódó kampány egyik legnagyobb dobása a Hajós András főszereplésével elkészült vírusvideó, aminek bemutatóját a napokban tartották egy kellemes sajtóesemény keretében. A videóban Hajós munkavezetőnek maszkírozva veri át egy csendes vidéki kistelepülés lakóit. Egy teljes melósbrigáddal a háta mögött csengetett be különböző házakba, és azt igyekezett elhitetni a gyanútlan lakókkal, hogy most fogják bevezetni hozzájuk a vezetéket, amiből egyenesen a gyárból érkezik majd hozzájuk a frissen csapolt, hideg sör. Bár a környék nyugalmát ugyan sikerült némileg megzavarni, az emberek fogadtatása alapvetően pozitív volt.

„Nagyon élveztem az egész napot, iszonyú érdekes volt az emberek reakciója. Az egyik úriember benne is lett volna, hogy bevezessük a sörvezetéket a házába, még a helyet is megmutatta, ahová a sörcsapot elképzelte”  - mesélte Hajós a forgatásról, aki hozzátette, hogy a jövőben egyáltalán nem tervez színészi karriert, de nagyon szívesen beszállt a kreatív ötlet megvalósításába.

Palkó András, a HEINEKEN Hungária helyi márkákért felelős group brand managere elmondta, hogy Frissen Csapolt idáig csak néhány helyen volt elérhető, azonban most szeretnék a lehető legtöbb helyre eljuttatni.

„Nagyon sokan lelkesednek a frissen csapolt sörért, ami eddig elérhetetlen volt az otthonokban, ezért döntöttünk úgy tavaly, hogy bevezetjük a hazai piacra a Soproni Frissen Csapoltat, mely lehetővé teszi, hogy az otthonunk kényelmében élvezhessük a lágy, friss sör ízét. A mostani átveréssel szerettük volna ezeket a jellemzőket a vásárlók számára is érdekesen bemutatni és azt gondoljuk, hogy Hajós András igazán jól működött a művezető szerepében, reméljük, hogy mindenkinek tetszeni fog ez a videó”.

Ezután következett az esemény fénypontja: kiderült mire való a rejtélyes, óriás sörkonzerv, aminek a kijelzőjén Köbükiként megjelent a távolból a Soproni sörgyár egyik sörfőzőmestere Skype-on keresztül, aki további részleteket árult el a sörkülönlegességről, majd Martfűről minden vállalkozónak készített és csőpostán elküldött egy névre szóló üveget. 

 A gép, amely ilyen módon a gyárral kommunikál, augusztustól számos vidéki helyszínen és a fővárosban is elérhető lesz, ahol mindenki saját névre szóló sört kaphat ajándékba.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat