Hang és fény

Eljött a zenélő izzók ideje.

De nehogy valami piaci bóvlira gondoljunk, ami loopolva játszik valamilyen elcsépelt komolyzenei dallamot. A Sony japánban jelentette be legújabb fejlesztését, a LED Light Bulb Speakert, amivel olyan helyekre varázsolhatunk zenét, ahol ez eddig nehézségekbe ütközött.

A hangszóróval felszerelt, 360 lumen teljesítményű izzót bármilyen foglalatba be lehet csavarni, és máris használatra kész. A hangot és a fényerőt egy okostelefonos alkalmazással, vagy az izzóhoz járó távirányítóval szabályozhatjuk (az utóbbi NFC-t használ).

A fény és a zene párosítása alapvetően jó ötlet. A Sony terméke kellemesen innovatív, elég kompakt és a dizájnja is megnyerő. Az, hogy mennyire hiánypótló, természetesen hozzáállás kérdése. Nem valószínű, hogy egyhamar olyan mondatok fognak elhangzani egy házibuliban, hogy „Kapcsold már fel a villanyt, beteszek valami zenét”, de az okos izzóhoz készült szpot és a promóképek alapján nem is ilyen szituációkra terveztek. Remek kiegészítője lehet például meghitt gyertyafényes LED izzós vacsoráknak, vagy az ezt követő romantikus mosogatásnak.

via the verge

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat