Hipnotizált vásárlók lepték el az IKEA-t

Új kampánya kedvéért embereken kísérletezett a svéd bútorvállalat.

Egyenesen Svédországból, a Forsman & Bodenfors ügynökség segítségével indítja útjára legújabb kampányát az IKEA, melynek címe "Ahol a mindennapok kezdődnek és befejeződnek". Az új katalógus témája a fürdőszoba és a hálószoba. Ezzel a két helyiséggel kíván foglalkozni a bútorgyár a következő egy évben.

Ehhez természetesen frappáns tévészpotokra is szükség volt, melyek alapja a hipnózis. A történet szerint az IKEA felkér egy világhírű hipnotizőrt, hogy az egyik áruházban végezzen kísérletet a vásárlókon. Vajon el tudja hitetni velük, hogy a jövőbeli otthonukban, fürdőszobájukban, hálójukban állnak?

Az első rész szerint a mentalista egy párt hipnotizál, akik készséggel elhiszik, hogy hirtelen lett egy meglehetősen problémás lányuk, aki első körben egy pónit követel tőlük, majd néhány év elteltével erős késztetést érez arra, hogy lelépjen Indiába a nála jóval idősebb jógaoktatójával.

A videókról nehéz konkrét véleményt megfogalmazni, mert a hihetetlen, a furcsa és a vicces határmezsgyéjén táncolnak.

A hipnotizőrt egyébként egy nálunk kevéssé ismert komikus, Justin Tranz játssza, aki korábban szerepelt a Play Boy tévéshow-jában.

1. rész:

2. rész:

3. rész:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat