Hodor megszólal Samsung új szpotjában

Tabletreklám a tehenek és a kastélyok birodalmából.

Úgy néz ki a Star Wars második Halálcsillag méretű hype-jának árnyákában, azért még akadnak olyanok, akik Westeros mellett teszik le a voksukat, ha reklámokról van szó. Például Kalifornia és a Samsung.

A Galaxy Tab S2-höz készült szpotban, a sorozat csökkent szellemi képességekkel megáldott, de jó szándékú óriását alakító Kristian Nairn besétál egy látványos fantasy díszletbe, hogy aztán a manapság divatos metareklámokhoz hasonlóan, szembefordulva a kamerával színészként kezdjen el a nézőhöz beszélni.

Szegény eléggé kiakad, hogy ezt a videót még mindig sokan egy béna régi tablet kijelzőjén nézik. Akkor meg mire a nagy felhajtás?  Szóval szépen le is lövik a speciális effektusokat és az egész forgatást és elmennek kávézni. Még a tehenek alakító motion capture ruhás statiszta is.

A videót a Leo Burnett Sidney készítette és attól függetlenül, hogy milyen rövid és humoros elég komoly technikai megoldásokat alkalmaztak benne. Szép munka VFX csapat! A szpot az ausztrál tévében debütál majd, mielőtt meghódítaná az internetet a Samsung oldalán.

via lbbonline

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat