Hogyan adjunk el női fehérneműt?

Van egy szexi(sta) és egy hagyományos szépségideálokat döntögető módszer. Az alábbi két példát tanulmányozva bárki eldöntheti, neki melyik a szimpatikusabb. 

Meglehetősen eltérő nézeteket vall az Agent Provocateur és a Forever Yours fehérnemű márka arról, hogyan lehet a leginkább magukba bolondítani a vásárlókat. Egyikük a szexi vonalra megy rá, hiszen nincs nő, aki ne akarna vonzó lenni egy szál melltartóban, de ezek a képek a férfiakat sem hagyják hidegen. A bevezetőben azonban nem véletlenül céloztunk a szexizmusra. Másikuk önbizalom-építő jelleggel a kerekded formákat, szépséghibákat, műtéti hegeket és ráncokat is csodálatosan szépnek mutatja be.

Agent Provocateur

Az Agent Provocateur tavaszi-nyári kampányának fotóin a márciusban 19. életévét betöltő feltörekvő modell, Hailey Clauson látható eszméletlen dögös szerelésben, divatos sminkkel és hajjal, házimunka közben. Bizony, készült fénykép a cuki-muki konyhában a nyújtófa mellett, padlósúrolás közben, mosogatás után vagy éppen porszívózáskor. Az ihletet nem titkoltan "A stepfordi feleségek" című 2004-es film adta, melyben minden háziasszony csinos és rendszerető. "Az új reklámok remekül kifejezik a lelkesedésem az 1950-es évek ragyogó háziasszonyai iránt. (...) Tetszik, hogy mennyi irónia rejtőzik a tökéletesség álarca mögött, és hogy a nőket látszólag egyáltalán nem izgatták a mindennapos problémák" - mondta el Sarah Shotton, a cég kreatívigazgatója. Érthető módon többen azzal vádolják őket, hogy a képek szexisták.

KÉPGALÉRIA:

Forever Yours

A Forever Yours amerikai fehérnemű márka eddig is kiállt az átlagos női formák mellett, ezt nevével és az általa forgalmazott termékek sokszínűségével bizonyította. Kampányai során gyakran alkalmazott plus-size modelleket, olyanokat, mint Elly Mayday. Elly-nél nem sokkal korábban petefészekrákot diagnosztizáltak, mely miatt komoly kezelésekre, majd műtétre is szüksége volt. Elveszítette gyönyörű haját és korábbi, hagyományos értelemben vett szépségét, hiszen hasán csúnya heg emlékeztetett az átélt küzdelmes időszakra. De mégis mit tehet egy modell ezután? Hát tovább modellkedik! A Forever Yours a továbbiakban is igényt tartott Mayday munkájára és elkészítették mostani kampányukat, melyben sportmelltartókat reklámoznak. A szlogen: "Mindegy, hogy a maratonra készülsz vagy a rákot akarod fenéken billenteni, akkor is nagyszerű támogatóra van szükséged!" Elly, hogy felhívja a figyelmet a betegségre, zöldre festette a haját. 

KÉPGALÉRIA:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat