Hoppmodellek

Tommy Hilfiger 65 ezer forintos egyedi, luxuscikkeknek minősülő táskákat dobott piacra, melyeket Claudia Schiffer és Naomi Campbell ugrálva népszerűsít. A mellrák elleni küzdelmet szolgálja a közös kampány.

A kilencvenes évek legnépszerűbb és leggyönyörűbbnek tartott topmodelljei is csatlakoztak Tommy Hilfiger mellrák ellenes kampányához. Naomi Campbell-t és Claudia Schiffer-t ma is sokan foglalkoztatják, ám igazi ritkaságnak számít együtt látni őket. Október a mellrák elleni küzdelem és a betegség megelőzésének hónapja világszerte, így nem véletlen, hogy a luxusmárka is mostanra időzítette saját, erre irányuló CSR tevékenységét. Piacra dobtak ugyanis egy különleges, magas minőségű, divatos táskát, melyet bárki megvásárolhat, feltéve, hogy van rá 299 amerikai dollárja. Ez nagyjából 65 ezer forintnak felel meg, ami valljuk be, egy magyar pénztárcának óriási kihívásokat okozhat. Ebből az összegből táskánként 100 dollárt juttatnak el egy mellrák ellenes alapítványnak, azaz egy darabbal nagyjából 21 ezer forintos támogatáshoz juttathatják a vásárlók a szervezetet. A táska bár a mellrák elleni harcot szimbolizálja, nem rózsaszín. Olyannyira nem, hogy inkább fekete és piros.

A kampány az „Ugrálj a mellrák ellen!” fantázianevet is viselhetné (valójában az „Egy kis ugrás nagy változást okoz!” szlogent használják), hiszen nagyon ügyesen, humorosra vették a figurát. Ha olyan olvasó vagy, aki él-hal a divatért, akkor már észrevehetted, hogy az utóbbi időben elöntötték a „legdivatosabb göncömben, mosolyogva ugrok a levegőbe” típusú fotók az ezzel foglalkozó blogokat. De nem csak a bloggerek szeretik így megmutatni a ruhákat, hanem olyan profik is, mint a Burberry. Ezt a trendet követve kérték meg Naomi Campbell-t és Claudia Schiffer-t, hogy ugráljanak néhányat a fényképezőgép előtt. A modellek fehér ingbe bújtak, és így szökkentek a magasba, míg Patrick Demarchelier gépe kattogott. A kampány részeként a szervezők arra kérik a divatbloggereket világszerte, hogy készítsenek magukról hasonló fotót, így felhívva az emberiség figyelmét a veszélyre. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat