Hungarian Tuba Concert - Robert Downey Jr.  a HTC új arca

Igaz, ezt pár napja már tudni lehetett, az első közös reklámfilmet azonban csak most mutatták be. A kétéves szerződést aláíró színész mindenről a HTC-re asszociál. Klikkelj és nevess!

Nemzetközi kampányt indított a HTC mobilgyártó vállalat, hogy minél gyorsabban megnövelje eladásait. A "Here's to Change!" (magyarul: Itt, hogy változtassunk!) elnevezésű reklámhadjárat főszereplője Robert Downey Jr., aki két évre írt alá a HTC-nek. A közös munka során Downey nem csak a reklámfilmekben és plakátokon fog szerepelni, hanem kreatív szakemberként is segédkezik majd. A HTC vezetői azt remélik a kampány sikeres lesz és akár 2-3 évig is eltart. Nem is csoda, hogy ebben reménykednek, hiszen hatalmas költségvetéssel számolnak, összesen 1 milliárd dollárral. (1 dollár körülbelül 226 Ft) A másik ok, amiért most nagyon igyekeznek, az hogy az utóbbi másfél évben folyamatosan csökkennek a bevételeik. Csúnya dolog ezt mondani, de lassan kijelenthető, hogy az életben maradásért küzdenek. A kampány három felvonásra tagozódik, melynek az első, bevezető része a nálunk is látható videó.

A most közzétett első, két perces filmben Robert Downey Jr. és színésztársa, Jon Polito egyszerűen csak berontanak a HTC egyik megbeszélésére, ahol Downey három (idióta) szóval fejezi ki, mit képviselhet a HTC márka. "Humongous Tinfoil Catamaran" - mondja, ami azt jelenti, hogy óriási alufólia katamarán. Hogy miért? Azért, mert "HTC - Ez minden, aminek csak szeretnéd." A következő snittben azt is láthatjuk, hogy a hajó bizony létezik. A videóban elhangzik a "Hipster Troll Carwash" (Hipszter Troll Autómosó), illetve a "Hold This Cat" (Fogd a macskát!) mondat is. (Mostanra bizonyára a kampány elnevezését is jobban értitek.)

Szemfülesek biztosan azt is észrevették, hogy a reklámvideóból a magyarok sem maradtak ki. Vagy mégsem? Az utolsó pár másodpercben feltűnik a felirat: "Hungarian Tuba Concert" (Magyar Tuba Koncert) Tényleg igaz, hogy mindenhol ott vagyunk!

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat