Így lett virális az epret majszoló teknős

Alan Rickman segítségével.

Sajnos mostanában egyre gyakrabban kapunk hírt ilyenekről, viszont úgy gondoljuk, hogy a valakiről való beszélés a legméltóbb módja a megemlékezésnek. 

A nemrég elhunyt brit legendák közül köztudottan David Bowie szerepelt a legtöbb hirdetésben, Lemmy épphogy csak feltűnt egyben-egyben, Alan Rickman viszont egyáltalán nem folyt bele a reklámok világába.

Halála előtt viszont egyben azért mégiscsak viszont láthattuk – pontosabban viszont hallhattuk mély, jellegzetes hangját –, egy tavaly decemberi karitatív reklámban.

Az oxfordi hallgatók által életre hívott, OneClickGiving kezdeményezés, a Save the Children és a The Refugee Council munkáját támogatja, méghozzá úgy, hogy készítettek egy videót, aminek pusztán a megnézésével segíthetjük a szervezeteket.

A videón egy drága kis teknős nyugodtan falatozgat egy epret, közben pedig Alan Rickman búgó hangját halljuk, aki elmagyarázza, hogy miért is nézzük mi ezt, és hogy jó lenne, ha a videó viráltartalommá nőné ki magát. Ennek az a lényege, hogy a YouTube bevételi rendszerében, ha valaki feltölt egy népszerű videót, annak visszacsorgatnak pénzt, így minél többen látják, annál nagyobb az összeg – nagy vonalakban –, amit ezesetben teljes egészében karitatív célokra fordítanak. 

Hát rajtunk ne múljon.

Egyébként a videó jelenleg 2.750.000 megtekintés fölött jár.

via Creativity

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat