Így neveld a gyerekedet

A naptej használatának fontosságára

Gyerekként nem sok idegesítőbb dolgot tudtam elképzelni a strandon, mint amikor ahelyett, hogy rohanhattam volna a vízbe, a szüleim megállítottak, és tetőtől-talpig bekentek naptejjel. Ma már sokkal több minden zavar egy ilyen helyen, de ettől még a gyerekek továbbra sem szerették meg a kellemetlen procedúrát. Persze, ez a szülőknek is hálátlan feladat, mert nagyon nehéz elmagyarázni az izgága kölyöknek, hogy vörösre égni lényegesen rosszabb, mint várni 3 percet.

A Nivea is ismeri a problémát, ezért FCB Brasil ügynökség által életre hívott akcióban UV-érzékeny anyagból készült babákat osztottak szét az egyik legfrekventáltabb helyi tengerparton, hogy az anyukák ezen mutathassák meg naptej fontosságát. A kiosztott babák azonnal vörössé váltak, amint napfénnyel érintkeztek, de ha bekenték őket, visszanyerték a színüket.

A márka az akcióval azt kívánta elérni, hogy a legfiatalabbakkal is megismertesse a helyes védekezést a napfény káros hatásai ellen úgy, hogy közben érzelmi kötődés alakulhasson ki a termékkel.

Hát igen, a vásárlókat nem lehet elég korán megfogni.

via lbbonline

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat