Így reklámozzák a hűtlenséget

A kettes metrón mehetett a házasságtörésre sarkalló Viszony.hu hirdetése, de a kereskedelmi csatornákról kitiltották. 

Ahelyett, hogy komoly fejtegetésekbe bocsátkoznánk a hűtlenség kérdésköréről, vessünk egy pillantást arra, hogyan igyekeztek reklámozni idehaza az amerikai Ashley Madison „társkereső” magyar kistestvérét, a Viszony.hu-t. (Ezen az oldalon bevallottan párkapcsolatban élő emberek keresnek maguknak szeretőt egy vagy esetleg több éjszakára.) Magyarország társadalma (nyilvánosan) ugyanis a mai napig elutasítja és elítéli a házasságtörést, ez pedig okozhatott némi fejtörést a velük dolgozó marketing stratégáknak. (Vagy mindenki képmutató és mégsem?)

Az oldal szlogenjéül egy olyan üzenet szolgál, amely igyekszik megnyugtatni a félrelépők lelkiismeretét, méghozzá így:

„Az élet túl rövid, hogy ne lépj félre!”

Készítettek egy csodálatos reklámfilmet is, hogy bemutassák, pontosan mit kínálnak a hozzájuk regisztrálóknak, ha ez eddig nem lett volna evidens. (Az őszinte párkapcsolatban még hinni tudók most kattintsanak át egy másik cikkünkre! Köszönjük.) Ez azonban, úgy tűnik, már sok volt a máskor oly sokat tűrő magyar gyomornak, így gyakorlatilag azonnal kitiltották az összes kereskedelmi tévéről. Most csak a Youtube-on elérhető, ahol a nézők véleményezik is a látottakat.

Ilyen vélemények olvashatók a videó alatt:

Végül ez a gyanúsan visszafogott változat került a reklámblokkokba.

Ami nem mehetett a kertévéken, az utazhat a kettes metrón, megannyi gyerekszem vigyázó tekintete alatt. Jó ez túlzás, mert tény, hogy nem szerepel a plakáton, hogy "Apu, csald meg Anyut!" vagy fordítva, de itt szintén sokaknál verhette ki a biztosítékot.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat