Ilyen egy őszinte moziplakát

A Legend még a negatív kritikából is előnyt tud kovácsolni.

Gondolkodtál már azon, hogy miért csak a sok csillagos értékeléseket rakják ki egy-egy film plakátjára? Nyilván nem, mert teljesen egyértelmű. Viszont én sokszor gondoltam rá, hogy mennyire klassz lenne, ha valaki csak a rossz kritikákat tenné fel a promóanyagokra. Nyilván ennek sem lenne sok értelme.

Viszont úgy néz ki a Legend stúdiója megtalálta a középutat, és emiatt a (véletlen? szándékos?) gesztus miatt sokan kedves mosollyal tekintenek a plakátra.

A filmben Tom Hardy egy hírhedt bűnöző ikerpárt alakít – egyszerre – egy 1960-as évekbeli londoni krimiben. a Legend csak október 2-án fog megjelenni, de ahogy az lenni szokott, a sajtóvetítések már előbb lementek. A Guardian kritikusa, Benjamin Lee pedig az 5-ből mindössze csak 2 csillaggal, illetve egy lehúzós kritikával jutalmazta a filmet. Akik azt gondolták, hogy a StudioCanal ezt nem teszi ki az ablakba, tévedtek.

Ugyanis a film egyik promóplakátjára, a 4, illetve 5 csillagok mellé bekerült Guardian 2 csillaga is. Először azt hitték, hogy a pozícióját tekintve az a 2 igazából 4, csak az előtérben álló alakok kitakarják a többit, de hamar kiderült, hogy nem, ezt maga Lee is megerősítette egy Twitter bejegyzésben.

Nem tudni mi volt a készítők terve ezzel a húzással, de úgy tűnik bejött nekik, mert beszélnek az incidensről – már ha lehet ezt annak nevezni.  

via Business Insider

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat