Indul a fesztiválzezon, tessék vigyázni magunkra!

De ha nem megy, a Helperek is szívesen segítenek nekünk.

A fesztiválterület egy olyan hely, ahol a fizika törvényei megborulnak, és minden teljesen máshogy mozog. Ezért történhetnek meg olyanok, hogy kimegy a bokánk az egyenes talajon, hogy éneklés közben valakinek betöröd az orrát, illetve hogy, koncert közben szájba térdeled saját magad (ezek mind megtörtént esetek).

A Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesülete viszont már sokadik alkalommal van jelen a fesztiválokon, hogy segítsen kisebb-nagyobb balesetek ellátásában, ebben pedig már harmadik éve az Amway Hungária is a partnerük.

24 órás orvosi, ápolói ügyelet, mentőőrség és drogprevenció – ezeken a területeken nyújthatnak segítséget nekünk a Helperek az önfeledt yolózás bulizás közben.

És mit is ér mindez az elengedhetetlen higiéniai környezet nélkül: “Nélkülözhetetlen segítséget jelent számunkra az Amway támogatása. A tisztítószereket járőreink és az ambulancián dolgozók is rendszeresen használják, így tudjuk biztosítani a megfelelő higiéniás körülményeket az ellátáshoz a fesztiválokon” – nyilatkozta Kupsza Péter, a Helperek Önkéntes Segítők Közhasznú Egyesületének alelnöke.

Az önkéntes csapat 400 tagja jelen van mind a 6 nagy fesztiválon: a VOLT-on, a Balaton Soundon, a Hegyalja Fesztiválon, a Szigeten, a Strand fesztiválon és a B.MY.LAKE fesztiválon is segítenek, és ha esetleg valami miatt csak franciául tudnánk elmondani a bajunkat, ne csüggedjünk, ugyanis önkéntes tolmácsok is vannak a csapatban, akik több mint 10 nyelven szót tudnak érteni a külföldiekkel. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat