Ingatlanhirdetés mesterfokon

Egy találékony fiatalember 200 000 forintot ajánl annak a Facebookos megosztónak, aki eljuttatja eladó lakásának hírét a majdani vevőhöz. Eddig 2591-an osztották meg a hirdetést.

Mindössze pár napja töltötte fel Facebookra eladó lakásának fényképeit és a felhívást az a fiatalember, aki meglepő találékonysággal használja ki a social media nyújtotta lehetőségeket. A hirdetésben 200 000 forint jutalmat ajánl annak a Facebook felhasználónak, aki megosztásával hozzájárul a lakás eladásához, pontosabban annak, aki egyértelműen köthető a majdani vevőhöz. Ha tehát mi is megosztjuk a lakáshirdetést és a vevő épp a mi oldalunkon szúrja ki a lakást, megkaphatjuk a pénzt.

Kezdetben sokan támadták a hirdetőt, mondván ez csak átverés, nincs itt semmiféle jutalom, de az ötletes lakástulaj minden fórumon rácáfolt erre. "Nem, NEM VICCELEK, halálosan komoly. Szeretném azt, hogy minél gyorsabban terjedjen az ige a Facebookon. Remélem sokan fognak nekünk segíteni." - írja. Az elmúlt években bizony tényleg meggyűlik a baja azoknak, akik lakást adnának el, hiszen a válság miatt sokat gyengült a vásárlási kedv. A legtöbben inkább szabadulnának az ingatlanjaiktól, csak a legszerencsésebbek tehetik meg, hogy most vásárolnak.

Cikkünk írásakor már több, mint 2500 megosztás szerepelt a kép alatt és alig várjuk, hogy beszámolhassunk arról, vajon sikerült-e eladni a XIX. kerületi ingatlant. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat