Itt az ideje a büntetésnek

A Szállás.hu legutóbbi „csajos-köpős” reklámja valójában egy kampánysorozat első része, a folytatásban azonban a büntetésé a főszerep.

Egy ideje már megy a TV-ben a Szállás.hu megdöbbentő, és igen nagy botrányt kavaró reklámfilmje, amiben egy dekorált külsejű, bikinis lány áll egy idilli nyaraló teraszán, majd miután végig mérte a kamera, a lány váratlanul köp egy jó nagyot. Az üzenet egyszerű: a szállással kapcsolatban alaposan átverték, hiszen nem egy köpésre van a parttól, ez természetesen csak azért történhetett meg, mert nem a Szállás.hu-n foglalta le utazását.

A reklám vírusvideóként terjed a neten, hiszen annyira megdöbbentette az embereket, hogy egy szép lány óriásit köp egy szál semmiben, hogy a közösségi médiát tulajdonképpen már ezzel simán meghódította. Azonban most kiderült, hogy a videó csak a bevezetése volt egy nagyobb szabású kampányhadjáratnak.

A napokban ugyanis elindult a második szakasz, azaz a szallas.hu/buntess oldal, aminek már a nevéből is kitalálhatjuk az akció lényegét, de azért lássuk a sztorit. A „csajos-köpős” reklámért a Szállás.hu ügyvezető igazgatóját okolják, aki engedélyezte a videó vetítését, meg úgy egyáltalán a létezését. Ezért aztán egy közösségi kampány keretében büntetést kell neki találni a megadott lehetőségek közül, ami a legszivatósabb („Takarítson ki egy balatoni panziót”) verziótól kezdve a legkreatívabb („Öltözzön be egyszarvúnak és vágtázzon végig nyihogva a siófoki aranyparton”) büntetési módon át a legegyszerűbb („Kérjen elnézést a következő Szállás.hu reklámban”) opciókat kínálja.

A méltó büntetés megszavazásához természetesen regisztrálni kell, vagy a Facebook, Google+ profilunkkal bejelentkezni, ezután már nyomhatjátok is a szavazatotokat a viccesebbnél viccesebb büntetési módokra. A Szállás.hu a megszavazott módszert valóban elvégezteti majd Szigetvári Józseffel, amiről természetesen videót is készítenek és megosztják a nézőkkel.

A büntetőhadjáratban résztvevők között – a nagyobb motiváció érdekében – egy nyaralást is kisorsolnak, és a közösségi kampány jellege miatt természetesen nagyobb esélye van annak, aki minél többször megosztja azt, valamelyik közösségi felületen.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat