Itt egy bizarr reklámszpot hétfőre a Fiber One-tól

Férfiterhesség és a velejárói.

Megpróbálom nem elrontócozni a következő pár sorban a Fiber One és a Saatchi & Saatchi New York csodálatos alkotását, de nem lesz könnyű dolgom. A szürreális férfiterhesség sokszor beférkőzik az egyetemes popkultúra keskeny résein, gondoljunk csak a Sense8 évadzárójára, a Brian élete egyik nagy dilemmájára ("Hogy fogod kihordani a magzatot? Belerakod egy szatyorba?"), vagy éppen a mai napig mély traumákat okozó, Junior című filmre.

A Fiber One szpotjában egy meggyötört, kopaszodó, szakálas férfit láthatunk, amint áldott állapotban küzd az érzelmeivel, a buszúttal, vagy éppen a baba-mamapapa jóga pozitúráival. Én naivan, de mindenféle elképesztő csavarra felkészülve néztem végig a másfél percet, csupán csak egy dologról feledkeztem meg: hogy a Fiber One magas rosttartalmú gabonapelyheket, és egyéb emésztést segítő termékeket készít.

Igen, valahogy mégis sikerült elárulnom a reklám végét, ugyanis az összes kismama klisét elpuffogtató, Michael Boltonnal aláfestett várandós szakasz feloldása nem a szülőszobában történik meg, hanem egy mellékhelységben.

Fiber One, emelem kalapom! 

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat