Itt egy zseniális, koleszterindús paródia a Like a Girl-ből

Úgy érzed, a társadalom elnyomja a hamburgerfogyasztási szokásaiddal kapcsolatos érzelmeidet?

Minél virálisabb egy reklám, annál nagyobb felületet szolgáltat a paródiáknak és bagatelizációnak. Például a tavalyi internetszaggató John Lewis reklámot gyakorlatilag pár nap alatt elkezdték szétcincálni – ráadásul folyton újabb és újabb megközelítésből – csakhogy egy recens példát említsünk.

Most pedig elkapták a szinte az összes díjat besöprő Always „Like a Girl” kampányát is. A New Jersey-i Schweid & Sons és a Night Agency készített reklámot a feminim skatulyákat leromboló videók mentén. Sőt, nem is akármilyet!

A reklám ugyanis nem éppen a nőkről szól, mondjuk annyira nem is a férfiakról, hanem

úgy anblock a hamburgerek és az abszurd hamburgerfogyasztók kirekesztéséről egy egészséges és a folyton limitáló társadalomban.

Benne van, hogy a reklám eléggé kontroverzális lesz, ezt próbálja sugallni a videó egyetlen női szereplője is, aki láthatóan nem ért egyet a kezdeményezéssel.

Kiröhögtek és megaláztak, mert hotdoggal próbáltad enni a hamburgered? Törd szét a dobozt! Majonézt teszel a hamburgeredbe? Ne hagyd, hogy elnyomjanak! El akarsz válni a feleségedtől? Akkor félre értetted a feladatot, öregem!

Ne hagyd, hogy megmondják hogyan edd a hamburgered, legyél önmagad, csatlakozz a Schweid & Sons #MakeBurgersGreatAgain kampányához!

via Creativity

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat