James Bondé az első Snapchat Discover csatorna

Már nagyon készülnek a Spectre bemutatójára.

A Sony Pictures az elsőként használja az app brandeknek szánt szolgáltatását, pedig a következő Bond film nem is a klasszikus értelemben vett márka.

A csatorna sponzorált tartalomként jelenik meg a Discover menüpont alatt és mindössze egy napig elérhető. Cserébe tele van exkluzív, külön ehhez készült stábinterjúkkal, kulisszatitkokkal és, ahogy azt már másoknál is láthattuk, különleges filterekkel.

A Snapchat korábban már próbálkozott hasonlókkal, de eddig elég lassan haladtak a teljesen szponzorált tartalmak bevezetésével. Tavaly a Universal Studios volt az első, ami a kisköltségvetésű Ouija című horrorjához igénybe vette a Brand Storiest, de az teljesen nélkülözte az interaktivitást. Azóta a szolgáltatást fel is függesztették, a Snapchat minden céget és hirdetőt igyekszik a Live Stories, a Discover és az egyedi filterek felé terelni.

Sony Pictures kísérletezése egyáltalán nem egyedülálló. Tegnap a Warner Bros. a Creed bemutatójához kapcsolódóan próbálta ki a Twitter Promoted Moment formátumát. Úgy látszik, a filmes cégek eléggé el vannak eresztve az új social platformok kipróbálásához.

via Digiday

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat