Jó lenne egy olyan világ, ahol a haragból nyerjük ki az energiát, Vinnie Jones jóvoltából?

A brit szerencsejáték szervezők szerint nem annyira. 

Az AMV BBDO által készített, „Please not them” kampánysorozata különböző nonszensz ötleteket felsorakoztató, még nonszenszebb alakokat mutat be, aminek legnonszenszebb darabja Vinnie Jones, exfutballista, színész és hivatásos agresszív emberrel készült remekmű.

Karakterének nagy ötlete, a lottófinanszírozásból tovább fejlesztendő Agro-Tron, ami a dühből nyeri ki az energiát, így láthatunk az éjjeli lámpa mellett üvöltve mesélő apukát, és elmebeteg kiabálással megtoldott fűnyírást is a szpotban. A szerep nemcsak azért testhez álló, mert Vinnie Jones gyakorlatilag az összes szerepében valamilyen szúrós tekintetű, brit gengsztert alakít, hanem mert az úriember a való életben is picit nehezen kezeli az indulatait – legalább is rövid, ám annál emlékezetesebb focista karrierjének lenyomata erről árulkodik. Jones durva belépőiről, Pepét idéző talpalásairól, és boxolókat megszégyenítő jobbhorgairól rengeteg válogatásvideó készült, sőt ő tartja a leggyorsabban kapott sárgalap rekordját Angliában, ezt mindössze 3 másodperc alatt hozta össze.

A kampány egyébként a lottó megnövekedett nyerési esélyeit hirdeti, erre utal a név is: ha lehet ne ilyen őrültek nyerjék a főnyereményt. Pedig milyen szép lenne egy világ, amit a harag tart fent, nem?

via campaignlive

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat