Jövő héttől kezdődik a Visart végzőseinek diplomakiállítása

Többféle diplomamunkát is megtekinthetünk 3 nap alatt.

A francia-magyar Visart Művészeti Akadémia végzős hallgatóinak diplomakiállítása május 21-22-én este hatig, másnap, 23-án pedig délután kettőig látogatható a Visart Váci úti épületének nagytermében.

Az akadémia az Ecole d’Art Maryse Eloy társintézményeként kezdte meg működését 11 évvel ezelőtt, céljaként pedig kitűzte, hogy minél sokoldalúbb, kreatívabb dizájnereket sikerüljön kiképezni. A hallgatók vizuális kommunikáció szakon ezek közül a szakirányok közül választhatnak specializációt: reklám, multimédia (animáció, webdesign), csomagolás és grafikai tervezés (arculat, plakát, tipográfia, kiadvány).

A hallgatók a négy év alatt fokozatosan elsajátítják a szükséges alapismereteket, a különböző technikákat, a szakmai módszertant, majd a negyedik év végén teljes koncepcióba rendezik munkájukat, és felkészülnek a diplomamunkára. A mostani diplomamunkák közt láthatunk futurisztikus tipográfiai kísérletet, oktatási célú weboldalt a naprendszerről, szakácskönyvet a boldog élethez, az elmúlt négy év alatt pedig készítettek a hallgatók színházplakát-, ország tortája csomagolás-, de még luxus állateledel csomagolásterveket is.

Tavaly például ilyen klassz dolgok kerültek ki a negyedévesek kezei alól:

Az eseményről bővebben itt lehet tájékozódni.

 

via Kreatív, Visart, a címlapfotó pedig Lyczba Olaf, végzős hallgató műve.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat