Június 8-án indul az első nyilvános ReklámKlub Lounge

A következő újhold party június 8-án kerül megrendezésre a ReklámKlub Lounge közreműködésével. Az exkluzív szórakozást a különleges koktélok mellett a Gellért-hegy, a vár és a Duna a gyönyörű panorámája garantálja. Happy Hour keretében féláron fogyaszthatjuk a nyár kedvenceit az ÚJHOLD BÁRBAN, vagy belekóstolhatunk a holdba ínycsiklandozó újholdfalatkák keretében.

ReklámKlub Lounge - A szakma prémium találkozóhelye

​2013. május 31-én debütált zártkörű ReklámKlub Lounge után útjára indítjuk új rendezvényeink sorát és immáron mindenki által látogatható formában várjuk a szakmát június 8-án. A rendezvénysorozaton, amely minden alkalommal exkluzív környezetben, kellemes Lounge hangulatban biztosít a szakmai döntéshozók számára állandó találkozási lehetőséget.

Fontos tapasztalat volt számunkra, hogy korábbi rendezvényeinken a legsikeresebb termek azok voltak, ahol a fő bulihelyszínek mellett kényelmes és elkülönített kereteket biztosítottunk a beszélgetéshez, kapcsolatépítéshez. Nos, megértettük a kihívást és útjára indítjuk a ReklámKlub Lounge rendezvénysorozatot. A ReklámKlub Lounge-ban alkalmanként maximum 150-200 fő részvételére számítunk és a megfelelő kereteket biztosítva nyújtunk lehetőséget a kikapcsolódáshoz, találkozáshoz. Helyszíneink megválasztásakor minden esetben fontos szempont az exkluzivitás, továbbá kiemelt célunk, hogy az este folyamán a szokásos ReklámKlub-hangulatot unplugged élő előadások segítségével fokozzuk. 

Az este programja az alábbiak szerint alakul:

  • 20 órától Zoohacker & Kullai Timi felel a zenei felhozatalért, a remek hangulatot pedig nyereményjátékok, értékes ajándékok és vízipipa teszik izgalmasabbá.

 

Zoohacker - Chill House Instrumental Mix Vol.1 (2012) by Zoohacker on Mixcloud

 
  • A spiritualitás kedvelői Frabato adottságait kihasználva hallgathatnak jövendölést, illetve Halász Rita újholdas alternatív gyógymódjával ismerkedhetnek meg.
  • Ha ez még nem lenne elég, a hölgyeknek kedvez Hardejewicz Hardy kézzel festett ruha kollekciója, melyből egy kis ízelítőt láthatnak az eset folyamán.

Készülj az eddigi legjobb New MOON bulira, és találkozzunk az Aqva Lounge Bar teraszán!
 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat