Justin Timberlake, a kiégett 80-as évekbeli lime

A Sauza 901 tequilához készült el a hét legjobb reklámja. Pedig még csak kedd van. 

Nagyon divatos és vicces (és egy kicsit szomorú) toposz olyan kérészéletű, fiktív, vagy nem fiktív celebekről portrét készíteni, akik az elmúlt 20-30 év alatt tapsolták el hirtelen megszerzett vagyonukat, lettek alkoholisták, lakták le kaliforniai házukat, vagy csapták korlátnak a Porsche 944-est.

Nem, nem Justin Timberlake-ről beszélek, ugyanis az örökifjú megújuló művész most éli sokadik reneszánszát, és közben jobbnál jobb produkciókkal áll elő. Ilyen például a Sauza tequila – aminek Timberlake szintén társtulajdonosa – legújabb reklámkampánya.

A Sauza 901 névre hallgató termék üzenete egyszerű: a sokszor átdesztillált tequila annyira selymes és kellemes, hogy el lehet felejteni a citromot limeot. Erről viszont a helyi lime hírességeknek más véleménye van.

Ugyanis a több mint 3 perces, áldokumentarista jellegű szpotban egy lime-mal készült interjút láthatunk – akit szintén a sokoldalú Timberlake alakít – sikerről, csillogásról, a 80-as évek nagy tequila-lázáról, VIP-ről, sztárságról, magas életről. Majd az új Sauza 901 megjelenésétől kezdve kiégésről, mellőzöttségről, küzdésről, érdekvédelmi protestálásról és penészesedésről. Sikerült annyi keserűséget savanyúságot belesűríteni egy lime életébe, hogy a 3. perc után én is megsajnáltam minden kiszáradt medence mellett búskomoran üldögélő, fürdőköpenyes gyümölcs-celebet.  

 

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat