Justin Timberlake megfizethetetlen

És most nem az irreális jegyáraira gondolok, hanem az élményre, amikor bekopog az ajtódon. Minden másra ott a MasterCard, ugyebár. 

A vasárnapi Grammy díjátadó gála alkalmával debütált a MasterCard legújabb, a „Felbecsülhetetlen” kampányhoz tartozó reklámfilmje, a főszerepben Justin Timberlake-kel. Azt már régóta tudjuk, hogy az élmény megfizethetetlen, és ezt az örökigazságot most azzal támasztja alá a szolgáltató, hogy elküldik Timberlake-et, hogy ugyan, kopogjon már be egy random MasterCard-kártyabirtokos lakásának ajtaján. Én mondjuk simán elájulnék, vagy bármi megtörténhetne a kínos, a kellemetlen és a megbotránkoztató jelzők halmazainak keresztmetszetében, de a kiválasztottal „szerencséjük” volt, egy elhaló sikoly, egy visszafogott "holy shit", egy arc elé kapott kéz, és JT máris az átlagember konyhájában jammelget békésen. Hiszen oly’ jól jött ki a lépés, hogy a randomlány pont gitározik és énekel, nem is rosszul.

Persze a videó megrendezettsége felől ne legyenek kétségeink - ilyen ez a reklámszakma -, de az ötlet attól még megérdemel egy elismerő fejbiccentést. Én pedig most hazamegyek és várok, nehogy akkor kopogjon szegény, amikor épp nem vagyok otthon. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat