Kanye Westen röhög egy holland mobilszolgáltató

A holland Hi mobilszolgáltató cég minden eszközt bevet, hogy magába bolondítsa a fiatalokat. Nem riadtak vissza attól sem, hogy trash-kampányt indítsanak, melyben Kanye Westet is nevetség tárgyává teszik. 

A holland Hi mobilszolgáltató vállalat különös módját választotta annak, hogy belopja magát az új generáció szívébe. Ahelyett, hogy olyan szavakat használna reklámjaiban, mint a felfedezés, szabadság, élmény és ehhez hasonlók, inkább valami durvábbra váltott. Elindította a #morecrap címet viselő kampányát, ami magyarul csak annyit tesz: még több szemét. Ebben az esetben nem a háztartási hulladékról beszélünk, hanem arról a tömérdek hülyeségről, ami nap, mint nap elönti a számítógép előtt dolgozók/lébecolók képernyőjét. A mémek, vicces videók, képek, és a felesleges durvaság legnagyobb kedvelői pedig a fiatalok. (Legutóbb például abból a srácból lett mém, aki feljelentette a Doboz nevű szórakozóhelyet diszkriminációért, mivel oda csak nők léphettek be ingyen, a férfiaknak ezer forintot kellett fizetni.)

E gondolatok mentén elindulva készítették el a Kanye West legújabb klipjére reflektáló videójukat. A kicsit sem amatőr paródia szereplői között van egy holland humorista is, aki nagy népszerűségnek örvend a haladó szellemiségű nyugati országban. Ezt, ahogy a kampány többi videóját is, a BBDO reklámügynökség készítette.

Az eredeti klip:

A Hi paródiája:

Hab a tortán: Bound 3 Seth Rogentől és James Francotól

Magyarországon sajnos még mindig nem elég bátrak a szolgáltatók, ahhoz, hogy ilyen kemény marketing akciót indítsanak, pedig máshol már a társadalmi célú hirdetés kategóriájába tartozó választási útmutatót is a trash műfajában készítik. Hogy hol? Dániában!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat