Káprázatosan szép lánykérés Cartier-módra!

Az ékszermárka egy művészi kisfilmmel ajándékozott meg bennünket Valentin-nap alkalmából, melynek három pár a főszereplője.

2015-ben a Cartier ékszermárka Valentin-napi reklámja ("The Proposal") az egyik legszebb, ami erre az alkalomra készült. Nem is egészen reklámról van szó, hiszen egy 6 perces alkotásról beszélünk, melyet egy 2006-ban Oscar-díjra jelölt rendező készített. (Sean Ellis "Cashback" című rövidfilmjével szerepelt a jelöltek között.)

A történet főszereplője három szimpatikus szerelmespár, akik történetük során pillanatokra keresztezik egymás útját. Az egyik, mondhatni tündérmese, a párizsi Rodin Múzeumban játszódik, ahol "A gondolkodó" segít a fiúnak a lánykérésben. A másik sztoriban egy házaspár megható pillanatainak lehetünk szemtanúi, amikor a férj a reptéren kéri meg újra felesége kezét, mielőtt egy munka miatt elválnának egymástól 6 hónapra. A harmadik történet az amerikaiak kedvence. A hősszerelmes modern Rómeó egy lépcsőházban sprintelve igyekszik lefutni a liftet, amelyben kedvese áll, hogy a végén feltehesse a nagy kérdést.

A három 2 perces történetet külön-külön is megnézhetitek a Cartier oldalán, de ezt csak akkor ajánljuk, ha már megnéztétek legalább egyszer egyben az egészet, mert úgy az igazi. A gyűrűk pedig egyszerűen csodálatosak!

Videó:

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat