Karriergyár és repohár: felelősséggel a fesztivál alatt

A fiatalok környezettudatos szemléletformálásának egyik jelentős eleme a Repohár, amely új korszakot hozott a hazai fesztiválkultúrában, használatának eredményeként egyharmadára csökkent a hulladék mennyisége a Hegyalján.

A Borsodi immár évek óta szponzora, illetve névadó támogatója Kelet-Magyarország egyik legjelentősebb zenei programjának, a Hegyalja Fesztiválnak. A hagyományos Malátabár és Borsodi Nagyszínpad mellett ebben az évben a szervezők - a Borsodival karöltve - folytatják a környezettudatosságra és felelős gondolkodásra nevelést is.

Ennek szellemében a fiatalok elhelyezkedésében nyújt segítséget a Karriergyár, amely nemcsak konkrét álláslehetőségeket kínál, de a sikeres munkahelykereséshez elengedhetetlen részletekbe is bepillantást enged.

A Borsodi és a Hegyalja Fesztivál összekapcsolódása szinte egyértelmű a fesztiválozók fejében, hiszen két éve immár névadó szponzor is a sörmárka. A Malátabár és a Borsodi Nagyszínpad, az eddig megszokottakhoz hasonlóan az idén is számtalan szórakozási lehetőséget kínál a Fesztivál látogatói számára. Az idén először épül fel a Fesztivál középpontjában, találkozási és tájékozódási pontként funkcionáló led torony, melyen a Borsodi és a Fesztivál arculati elemei és dekorációja láthatóak.

Ezek mellett - a tavalyi évi tapasztalatokra építve - folytatódik a Karriergyár, amely a fiatalok álláskeresésében próbál segítséget nyújtani. A régió nagyvállalatai mellett a Borsodi Sörgyár saját standon várja az érdeklődőket, akik bepillanthatnak a vállalat munkatársainak életébe, megismerkedhetnek az álláslehetőségekkel. Arról lehet majd beszélgetni, hogy mi kell egy jó állás elnyeréséhez. Kvízjátékra is sor kerül a standon, ahol a helyes válaszadókat sörrel és egyéb ajándékokkal jutalmazzák. Kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül június 28-án, pénteken, 17.10-18.00 között, melynek címe: Karriergenerátor program, avagy miért jó a Hegy’ régióban dolgozni, melynek egyik résztvevője Masa Beáta, A Borsodi Sörgyár személyzeti igazgatója.

Az évek óta sikeresen működő Repohár program eredményeként immár harmadára csökkent a Fesztiválon keletkezett hulladék mennyisége, én ennek jelentős része is papír. A Repohár rendszer óriási, számszerű eredményei mellett talán a legfontosabb érdeme az a szemléletformáló erő, amely példát mutat a fiataloknak arra, hogy ne az egyszer használatos csomagolásokat részesítsék előnyben.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat