Kérem, kapcsolják be a biztonsági öveket!

Az időgép hamarosan felszáll.

Már jó pár éve elindult egy hullám, hogy a felszállás előtt kötelező és fontos, de nem túl izgalmas repülésbiztonsági bemutatót valamilyen dilis videó formájában prezentálják az utasoknak.

Az amerikai Delta Airlines – akik korábban csináltak már egészen szórakoztató darabokat -  legutóbbi  próbálkozására azonban a legjobb szándékkal is csak azt lehet mondani, hogy nagyon elkésett koncepció. A videó valóságos internet archeológia, amiben a pénzt és energiát nem kímélve rángatták elő a youtube hőskorának hírességeit egy- egy cameo erejéig, hogy szépen kiegészítsék a felvonultatott szakállas mémkavalkádot.

Hiszen tényleg, mi lehetne frissebb és szórakoztatóbb 2015-ben, mint az arc az Evolution of Dance-ből?  Dramatic Chipmunk? Nyan Cat? Az a furán ijesztően animált táncoló bébi? Vagy esetleg hiányzott valakinek a Harlem Shake??

 A Wieden + Kennedy ügynökség által tető alá hozott videóra persze lehet úgy tekinteni, mint egy tisztességesen felmondott internetes történelemleckére, de azért mégis inkább az az érzésem, hogy felugrottak egy vonatra, ami már rég a Közlekedési Múzeumban parkol.

Azt már meg sem említem, hogy az ötletet a Weezer már 2008-ban ellőtte úgy, hogy annak még volt valami relevanciája.

via Adweek

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat