Készpénz nélküli kalandot szervezett a PayPal

Egy népszerű vloggernek három kontinenst és nyolc országot kellett átszelnie egyetlen fillér nélkül.

A PayPal legújabb kampányában a nemzetközileg ismert utazó és lifestyle vlogger, Steve Booker azt a feladatot kapta, hogy jusson el a legészakibb lakott településtől a legdélebbire úgy, hogy közben egyetlen bakjegy vagy pénzérme sincs nála. Költségeit kizárólag PayPal segítségével intézhette.

A két héten át tartó utazás a Norvégia és az Északi-sarkkör között elhelyezkedő Svalbard városából indult, ahol Booker kutyaszánozott egyet, aztán Moszkvában folytatódott, ahol felfedezte a város alatti alagútrendszereket és a sztálini idők felhőkarcolóit. Berlinben ránézett kicsit a helyi street art helyzetre, hogy aztán Párizs, Barcelona és Fokváros érintésével megérkezzen Ushuaiba, Argentínába, a világ legdélebbiként számon tartott városába. Ahol sikeresen összehaverkodott néhány pingvinnel.

 

Az utazás egyéb izgalmas részletei végigkövethetőek az ennek dedikált Youtube csatornán, és Booker Instagramján.

Bár itthonról  ahol nem, hogy a készpénzmentes, de a nagyobb címletekkel történő fizetés is kihívások elé állíthatja az embert – nehéz elképzelni, hogy az az egész ilyen zökkenőmentesen zajlott, ez mit sem von le a "Pole to Pole" kampány értékéből, mint nagyszerűen kivitelezett branded content.

via Co.Create

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat