Kibírnál egy hatórás reklámot a kedvenc Youtube-videód előtt?

A Virgin America légitársaság érdekes emberkísérletbe kezdett, melyben sápatag próbababákkal és mélységes unalommal kínozzák az embereket. 

Mindannyian ismerjük a kínzó érzést, amikor mindennél jobban szeretnénk megnézni egy videót a Youtube-on, de ehhez kénytelenek vagyunk öt egész másodpercig tolerálni az idegesítő előreklámot. A Virgin America légitársaság, akik kimondottan belföldi utaztatásra szakosodtak, úgy döntöttek, elkészítik a világ leghosszabb ilyen szpotját. A végeredmény egy 5 óra 46 perc 10 másodperces film, amely amellett, hogy felfoghatatlanul unalmas, ijesztő is. Hogy ez hogyan sikerült?

Képzeljétek magatokat egy repülőgép félhomályban úszó utasterébe, előttetek egy bőgő, hintázó, egyszóval hihetetlenül idegesítő gyerekkel, mellettetek pedig egy állandóan a sajtról dumáló fazonnal. Éppen Newarkból repültök San Fransiscóba, az út hossza 5 óra 45 perc. Már ez is éppen elég szörnyű, nem? Ekkor jön a légiutaskísérő és rágcsálnivalót kínál. Helyesebben szólva zacskós mogyorót. Icike-picike zacskós mogyorót. A sajtos pasi pedig azonnal le is nyúlná tőled. Mivel unod „a tofu vagy a trappista a jobb-e” kérdéskört, felteszed a fülhallgatót, ám legnagyobb döbbenetedre csak country zene vagy egy angol nyelvű értelmező szótár közül választhatsz. Lassan kezded azt hinni, ez már nem lehet rosszabb, és az internetben bízva előveszed a laptopodat. Nincs wifi. Még 3 óra és 20 perc van hátra a landolásig.

A fent leírt történetrész csupán részleteiben fedi a videóban látható eseményeket. Fontos ugyanis bevallani azt is, nem emberek alakítják a kínos utazóközönséget, hanem halovány próbababák. Olyanok, amiknek nem mozog a szája beszéd közben…

A film üzenete természetesen az, hogy a Virgin America gépeire mindennek az ellenkezője igaz, vagyis azok tökéletesek. Ráadásul abban is igaza van az Eleven In San Fransisco ügynökség kreatívjainak (merthogy ezért a filmért ők tehetők felelőssé), hogy ha nem bírod végig nézni ezt a hat órát, akkor ne is fizess érte, hogy átélhesd. Válaszd a legjobbat, a Virgin Americát.

Jó szórakozást!

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat