Kim Kardashian túl jól keres a róla szóló játékkal

A „Kim Kardashian: Hollywood” című játékban a celebnő bőrébe bújva válhatunk „E” kategóriás sztárból „A” listás istennővé.

Nem egészen két hónapja startolt a „Kim Kardashian: Hollywood” címet viselő mobiljáték, amely mostanra már 200 millió dollár hasznot hozott a kiadó Glu Mobile-nak. A befolyt összegből összesen 85 millió jár a fenekével haknizó reality celebnek. Ez rengeteg pénz egy olyan alkalmazásból, amelyben nem lehet kukoricát vetni és aratni, és amelyben egy állítólag mindenki által gyűlölt „műnő” a főszereplő, akivel azonosulhatunk.

A 200 millió azonban 200 millió, ami magáért beszél. Megint bebizonyosodott, hogy trendi bizonyos hírességekről azt mondani, hogy megvetjük őket, miközben mindennél jobban vágyunk arra, hogy csak egy pillanatra, akár mesefiguraként is a bőrébe bújhassunk. Titkon irigyeljük tőlük a hírnevet, a sok figyelmet, a rajongóktól kapott szeretetet, a csodás külsőt és persze a PÉNZT.

Ebből kifolyólag pedig ott támadjuk őket, ahol érjük. Kim Kardashiant például gyakran titulálják megélhetési celebnek, mondják szőrösnek és kövérnek, rossz anyának, butának stb… Bizonyára van igazság ezekben is, hiszen nem színészi vagy énekesnői tehetségével vívta ki az emberek elismerését, csupán bekerült a tévébe.

Kardashiannak a Facebookon jelenleg 22,5 millió követője van, ami meg sem közelíti a játék letöltéseinek számát (kb. 66 millió). Az appot itthon 700 Ft-ért lehet telepíteni. A „Kim Kardashian: Hollywood” napi 100 000 új letöltést generál és a 4. legnépszerűbb alkalmazás az Apple’s App Store-ban.

Egyébként tudjátok, mihez van mégis tehetsége ennek a tehetségtelen sztárnak? Az üzlethez. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat