Kínai horoszkópod alapján ajánl bútorokat az IKEA

Mindegy, hogy kecske, kígyó, nyúl, patkány vagy esetleg ló vagy, az IKEA tudja, mi kell neked! Facebook alkalmazásuk segítségével most te is megnézheted, mit látnál legszívesebben a lakásodban. 

Érthető módon nem a magyar IKEA ötlete volt ez az alkalmazás, hiszen itthon inkább a nyugati asztrológia ismert, mely Görögországban, illetve Indiában alakult ki. (Ebben többek közt a bika, ikrek, rák, oroszlán, szűz jegyek szerepelnek, de szám szerint ugyanannyian vannak, mint kínai megfelelőik, azaz 12-en.) Jelentős különbség viszont, hogy a nyugati asztrológiában a hónap, nap és óra a legfontosabb, míg a kínaiban az év, hónap.

Az alkalmazás tehát Szingapúrban látta meg a napvilágot (igen, ott is imádják a svéd „tucatbútorokat”), de ettől függetlenül mi is kipróbálhatjuk. A játék angol nyelvű, úgyhogy ez sem jelenthet akadályt. A bútorajánlóhoz nem kell más tennünk, mint beírnunk a születési dátumunk, ezután pedig elolvashatjuk rövid jellemzésünket, majd szemügyre vehetjük a székeket, szekrényeket, tévéállványokat és kanapékat. ITT LEHET KIPRÓBÁLNI!

Ha például a ló jegyében született az ember, megtudhatja, hogy 2014 az ő éve, ami már önmagában is remek hír. Ezen kívül energikus, jó kisugárzású, nagy a helyigénye, hiszen nem szereti a kis tereket, bezártságot, éles elméjű. Kellemetlen tulajdonságai viszont a szétszórtság, makacsság és túlzott büszkeség. És most nézzük a bútorokat. Nahát, éppen ezt a szőnyeget, párnát ás ágyneműhuzatot nézegettem egy hónapja! Lehet, hogy van ebben valami?

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat