Kinek a papucsát viseli George Clooney?

A Nespresso legújabb reklámjában Clooney-nak ismét meggyűlik a baja egy másik hírességgel.

Néhány napja tűnt föl a Youtube-on az a videók előtt megjelenő hirdetés, amelyben George Clooney látható egy narancssárga strandpapucsban és öltönyben. A mini-szpot végén felteszik nekünk a kérdést, vajon kié a papucs? Nem tudván ellenállni a kísértésnek, kattintottunk a megfelelő helyen. Röviddel ezután a Nespresso.com-on találtuk magunkat, ahol egy kisfilm várt bennünket. A videóból kiderül, a francia filmcsillag, Jean Dujardin (A némafilmes, A Wall Street farkasa) az, akivel gondja akad George Clooney-nak.

A szpot egy csodálatos francia kastélyban játszódik, ahol éppen partit adnak az arra érdemeseknek. Jean Dujardin Nespresso kávét készít az utolsó kávékapszulából. Ekkor azonban feltűnik George Clooney, aki minden visszafogottság nélkül elkéri tőle az utolsó csésze italt. Jean nem örül a kérésnek, de Clooney cipőjéért cserébe átadja a poharat. Ettől kezdve pedig nem tudják abba hagyni egymás ugratását.

A videó humora nagyon kifinomult, de a megírt szövegekhez a két színész tehetségével is rengeteget hozzáad. Méltó folytatása ez a kisfilm a tavalyi George Clooney és Matt Damon reklámfilmnek.

Nespresso - George Clooney és Jean Dujardin

Nespresso - George Clooney és Matt Damon

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat