Kirsten Dunst az idióta

Nagyon bántó tud lenni, amikor az ember úgy érzi, nem több, mint a szelet befogó vitorla az önmarketing tengerén hánykolódó hajón.

Elgondolkodtató kisfilmet készítettek egy amerikai életmód- és divatmagazin, a Vs Mag megbízásából a világot uraló „szelfimániáról” a híres színésznő, Kirsten Dunst főszereplésével.

Az elmúlt időszakban pozitív változáson ment keresztül a nyugati lapok (egy részének) hozzáállása a sztárokhoz, már ami a magánéletük szentségét és a róluk szóló hírek stílusát, tartalmát illeti. Mostanában nagyobb érdeklődést mutatnak a munkásságuk iránt, és úgy tűnik, rájöttek, hogy ők is emberek. Ebben a rendező, Matthew Frost van segítségükre, aki tavaly a Vogue-nak már készített reklámfilmeket két híres színésznővel, Jessica Chastainnel és Kate Winslettel, melyekben hétköznapi emberként ábrázolta őket.

Videó:

A mostani videó története egyszerű, de rendkívül kényelmetlen végig nézni. Kirsten Dunst az utcán várakozva álldogál egy barátjára várva, amikor egy autó csikorogva lefékez mellette. A kocsiból két fiatal lány pattan ki, akik a kelleténél kicsit jobban örülnek a színésznőnek. Kirsten barátságosan fogadja a közeledésüket, ami másodperceken belül szuperkínossá válik. A lányok ugyanis előkapják az okostelefonjaikat és a színésznő arcához simulva grimaszolni kezdenek a kamerának. Ugye senki nem örülne, ha egy idegen ennyire nem törődne a személyes terével? A színésznő ezt még csak-csak elviseli, de azért megkérdezi:

„Nem szeretnéd, hogy a barátnőd fotózzon?”

Ezután a lányok vad posztolásba kezdenek, mit sem törődve a mellettük ácsorgó, zavartan pislogó Dunsttal. Mindössze egy további kérdésük van hozzá:

„Megjelölnél az oldaladon?”

Sajnos a videó vége sem nyújt feloldozást. A két lány a kocsiba visszaszállva rákeres a színésznőre, ugyanis fogalmuk sincs arról, hogy milyen filmekben játszott… 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat