Kitalálod mennyit érnek ezeknek a hírességeknek a testrészei?

Egészen bizarr hagyomány a márkázott-celebtestrész-biztosítás.

Az egy dolog, mikor egy focista lábait óriási összegekért biztosítják, de talán még Tom Jones 7 millió dollárt érő mellszőrzete felett is nyugodtan szemet hunyunk. Az viszont ritkább – és furcsább – eset, amikor brandek biztosítják hírességek testrészeit, valamilyen promóciós eszközként.

  • Az egyik „Betty a csúnya lányt” játszó színésznő, America Ferrera mosolyát, 2007-ben 10 millió dollárra biztosította az Aquafresh, fogfehérítő termékeik népszerűsítésének céljából.
  • Heidi klum 2004-ben a Braun követe lett, ennek örömére 2.2 millióra biztosították a lábait. A dolog kifacsartsága az, hogy Klum bal lábán van egy heg, emiatt viszont 200.000 dollárral „kevesebbet ér”.

  • Tudjátok mijét biztosították Troy Polamalu ex-NFL játékosnak? Így van, 2010-ben a Head & Shoulders 1 millió dollárra értékelte a haját.

  • Rihanna 2007-ben elnyerte a Gillette „Celebritiy Legs of a Godess” címet, ezzel együtt pedig 1 millió dollárra biztosították a lábait. Ha most rácsodálkoznánk erre, jusson eszünkbe: egy évvel azelőtt Mariah Carrey is elnyerte a titulust, de az ő lábai 1 m i l l i á r d dollárt érnek.

  • Fernando Alonso, Forma1-es versenyző ujjait 11 millió dollárra biztosította a Santander bank.

  • ’96-ban a Hanes 3.2 millió dollárra biztosította Tina Turner lábait, aki egy évre rá szerényen megcáfolta ezt a tényt, mert elmondása szerint az egész testét biztosította a ruházati cég. 

via Business Insider

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat