Kíváncsi vagy, mik derültek ki a digitális marketinggel kapcsolatban a múlthét folyamán?

Akkor ez neked szól.

Isten hozott mindenkit, a digitális trendek folyton változó folyamában. Dőljetek hátra és élveztétek a friss előrejelzéseket, kimutatásokat.

  • A Millward Brown, 42 országban, több mint 13.500 multiscreen felhasználó (azok TV-vel és valamilyen okoseszközzel is rendelkeznek) bevonásával elvégzett felmérése szerint, egy átlag fogyasztó, 16 és 45 év között 204 percet tölt el televíziózással és online. Az átlag online megtekintésből 45 perc mobiltelefonon, 37 számítógépen, és 20 tableten történik.
  • A Coca-Cola Snapchat csatornája, a kontinentális személyre szabási kísérletével, az átlagos 60-70%-os videó befejezési rátáját, 54%-ra csökkentette a 10 másodperces klipek szegmensében.
  • Evan Spiegel, Snapchat CEO és elemző csapata szerint a Sponsored Selfie Filterek 16 milliós napi elérést produkálhatnak.
  • Az eMarketer szerint az Egyesült Államokban a 100-nál több tagú cégek 32%-a fent van Instagramon. Ez a szám 2017-re akár 71%-ra is ugorhat. Ez bizony nagyon sok. Sőt, az oldal szerint az Instagram két éven belül népszerűbb lehet, mint a Twitter.
  • Szintén az eMarketer előrejelzése alapján az év végére, az egyesült államokbeli cégek 88%-a lesz fent valamilyen közösségi hálón.
  • A Twitter, új Conversion Lift eszközével képesek lemérni a promótált tweetek hatékonyságát. Ez alapján kiderült, hogy azok, akik találkoznak ilyen típusú tweetekkel, 1.4-szer szívesebben bonyolódnak interakcióba brandekkel, mint azok, akik nem.

via Adweek 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat