Kivételesen eltűnik valami a Facebookról

Búcsút inthetünk az Egyéb üzenetek mappának.

A közösségi oldal mostanában szinte naponta jelent be valami világrengető új funkciót, de szerencsére a jelek szerint nem felejtkeznek el régi, feleslegessé vált sallangok eltávolításáról sem.

Az üzenetek Egyéb mappája mindig is mostohagyerek volt. Akadtak előnyei, mert kiszűrte az ismerkedni vágyó botok spam üzeneteit, másrészt viszont, pont az egyetlen pozitív tulajdonsága miatt nem nagyon néztünk rá. Soha. Főleg, hogy a Messenger alkalmazásokból egész egyszerűen elérhetetlen volt.

Ez, pedig okozhatott néha kellemetlenségeket.

Nem csoda, hogy a Facebook hamarosan megszabadul ettől a zsákutcától. A jövőben minden üzenet egy helyre kerül majd. Az eddigiekhez hasonlóan ezután is csak azokat látjuk automatikusan, amiket az ismerőseink küldtek, vagy, akivel van közös beszélgetésünk, vagy az okostelefonunkkal szinkronizált kontaktunk.

Az ismeretlen forrású üzenetek ezek mellett jelennek meg, egy opcionális felkérés formájában, amiről dönthetünk, hogy elfogadjuk vagy ignoráljuk.

A bejelentésben a Fecebook, azért igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy továbbra is mindent megtesznek a lehető leghatékonyabb spam szűrés érdekében.

via Business Insider

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat