Kommunikációs megbízás az Amway-től a Double Deckernek

A Double Decker az együttműködés keretében kommunikációs tanácsadást nyújt, valamint a márka teljes körű hazai pr tevékenységéért és sajtókapcsolataiért is felel.

A Double Decker PR & Consultingot bízta meg kommunikációs feladatainak ellátásával az Amway Hungária. A közvetlen értékesítési iparág globális piacvezetője meghívásos tenderen választotta ki az ügynökséget. 

A több mint nyolcvan országban működő Amway elsősorban minőségi szépségápolási, háztartási termékeiről és étrend-kiegészítőiről ismert, legnépszerűbb márkái a NUTRILITE® vitaminok, valamint az ARTISTRY® bőrápolók és dekorkozmetikumok. A Magyarországon 23 éve alapított Amway Hungária jelenleg több mint 30 ezer tagot számlál. A meghívásos tenderen kiválasztott Double Decker fő feladata a vállalat fogyasztói- és márkakommunikációjának, illetve médiajelenlétének erősítése.

A hazai kommunikációs piac meghatározó szereplője ezzel tovább erősíti pozícióját a lifestyle és márkakommunikáció terén. Az Amway együttműködésen kívül a VAN GRAAF divatbrand, valamint a közel 200 márkának otthont adó Arena Plaza teljes körű hazai pr- és sajtókommunikációjáért is a Double Decker felel. 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat