Korda Györgyöt adja ajándékba a UPC!

Szokatlan, ám humoros ajándékkal jutalmazta 500 ezredik internet előfizetőjét és ezzel minden ügyfelét a UPC Magyarország!

A UPC Magyarország a napokban ünnepli 500 ezredik internet előfizetési szerződését, melynek alkalmából igen érdekes videó-sorozatot tettek közzé Facebook-oldalukon. A kisfilmek szerint a szerencsés előfizető Korda György intim közelségét élvezheti egy teljes munkanapon át. Jó, azért egy tabletet is nyer.

A többi videót a szövegben elhelyezett linkekre kattintva érhetitek el! Jó szórakozást!

A különböző epizódokban Gyuri bácsi mindig igyekszik tanácsot adni, megoldást nyújtani egy-egy munkahelyi problémára. A számítógépekkel kapcsolatos stresszhelyzetre reagálva például a "Nem vagyok ideges" című slágerét kezdi harsogni, és teszi mindezt olyan arckifejezéssel, amilyet Jim Carrey is megirigyelhetne. Néhány órával később már a csajozásról oktatja ki főhősünket (aki a UPC-től a Laci nevet kapta) egy 1976-os sláger örökérvényű mondataival. (Haver a nőkkel jól vigyázz!) A művész úr ebédszünetet sem tart, már ami a nyeremény teljesítését illeti, szalvéta-partedlivel és egy újabb nótával kíséri végig az eseményeket. (Miért forog még a Föld) A soron következő videó mind közül a legmerészebb, csak annyit mondunk: a férfi mosdóban játszódik. (Ha bűn, hogy várok rád) A sorozat befejező része egy mini-horrorfilmnek is beillik, Korda a Visszatérek én című számmal búcsúzik.

Főhősünk, Laci látszólag egy csendes figura, így dupla élvezetet jelent nézőként a kínos irodai jeleneteket szemlélni. Ötletes elkövetésükért az Adamsky Advertisingot terheli a felelősség. A UPC maradék 499.999 internet előfizetője pedig további nyereményekben reménykedhet! Mostanra mindössze egy kérdésünk maradt: Klárika vajon mit szól mindehhez?

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat