Korhű reklámokkal támad a Mad Men az Emmy-re

Fikciós reklámokkal próbálja lekenyerezni az Emmy bíráit az AMC - a hirdetések főszereplői pedig természetesen a sorozat színészei.

Don Draper egy napszemüvegmárka arca. Peggy Olson púdert reklámoz, Pete Campbell pedig pomádét. A látszat ellenére nem a Sterling Cooper & Partners fogyott ki a modellekből, hanem a Mad Men csatornája, az AMC igyekszik ilyen módon hatni az Emmy-díjak bíráira. Ez rájuk is férhet, ugyanis 2011-ben lezárult a négy évig tartó győzelmi sorozatuk, és illendő lenne a záró évaddal begyűjteni néhány utolsó elismerést.

A sorozat által ábrázolt korszak print-stílusát tökéletesen hozó hirdetések kitalált termékeket reklámoznak - és persze a szövegek értelmezhetőek a színészek sorozatban hozott játékára is. Minden bizonnyal az SCP is büszke lenne ezekre a munkákra, de elkészítésükért a The Martin Agency felelt. Természetesen a sorozat kontrollmániás alkotója, Matthew Weiner is részt vett a munkában. A kampány egészoldalas printeken, óriásplakátokon és digitális bannereken fut.

Via The Hollywood Reporter

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat