Köszönet a Premier League rajongóinak

A BBH új kampányvideóiban a Barclays (Premier League) mond köszönetet a rajongóinak, amiért rendületlenül támogatják az angol futballt. Meg is érdemlik.

A sorozat első része augusztusban, a Premier League idei szezonjának kezdetén látott napvilágot és az egyesült királyságbeli rajongókat élteti. A videó végigköveti a West Ham-drukker apa és fia, egy Manchester City-ért rajongó pár, valamint a 86 éves Everton-szurkoló Billy Ingham eljutását a különböző meccsekre. A film készítőinek célkitűzése a hitelesség volt, és a reklám éppen attól lesz a végtelenségig megkapó, hogy a benne szereplő emberek nem felbérelt színészek, hanem valódi rajongók, az elején például Billy Ingham saját lakását és valószínűleg az évek óta kialakult rutint láthatjuk, ahogy a meccsre készülődik.

Ez a film tényleg egy szerelmi történet, mely bemutatja a sajátos kapcsolatot rajongók és csapatuk között. Direkt nem a győzedelmes korszakokat állítottuk a középpontba: a nehéz időket mutatja be, így a kisfilm tényleg arra koncentrál, hogy milyen is egy igazán elhivatott szurkoló élete. Arra próbáltunk összepontosítani, hogy megmutassuk, milyen az, amikor az emberek jóban-rosszban kitartanak a csapatuk mellett” – nyilatkozta Nick Gill, a BBH kreatív igazgatója.

Hasonló a felépítése a napokban bemutatott második filmnek azzal a különbséggel, hogy itt nemzetközi szinten mutatják be a szurkolókat, és mondanak köszönetet nekik. Ezúttal az afrikai apa és fia - mindketten Arsenal-mezben, egy csapat amerikai Tottenham Hotspur-szurkoló, és nem utolsó sorban a Manchester United-rajongó lány Hong Kongból igyekszik valamilyen módon látni csapata mérkőzését.

Végezetül reflektálva a kampány üzenetére, innen szeretnék sok sikert kívánni a Manchester Unitednek a hétvégi fordulóra (a szerk.).

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat