Köszönöm Istenem!

„A keresztények jobb szeretők!” - írja hirdetésein a brit keresztény szinglik összehozására szakosodott Christian Connection társkereső oldal. 

Azok a keresztény egyedülállók, akik szeretetközpontú, megbízható partnert keresnek a szombat esti romantikus vacsoráik elköltéséhez, a családalapításhoz és a nagy beszélgetésekhez, biztos örömmel látnának a brit Christian Connection-höz hasonló társkereső oldalt itthon is. Már ha van humoruk. Az angol társkereső „A keresztények jobb szeretők!” szlogent futtatja a londoni metróban, mely alatt ez olvasható: „A keresztények hisznek a szeretetben. A - szeresd a másikat - előírás a számukra. Szóval, ha szingli keresztény vagy, miért ne próbálnád ki díjnyertes társkereső oldalunkat?”

Ehhez hasonló plakátból összesen háromféle jelent meg, de nem csak a metróban, hanem weboldalakon banner formájában is. Az egyik ilyet éppenséggel pont a keresztényrandi.hu oldalon találtuk. A Noah for Christian Connection reklámügynökség első embere, Chas Bayfield, aki Alex Fawkes grafikussal együtt készítette a retro designt kapott hirdetéseket, elmondta: „A túlzottan szentimentális dolgoktól elrugaszkodva, közérthető, szellemes módon, a tömegkultúra felé nyitva szerettünk volna készíteni egy időszerű és releváns kampányt.” Szerintünk ez sikerült is.

KÉPGALÉRIA:

 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat