Közös Úton a Tankcsapda és a Soproni

A mai nappal három éves együttműködést kötött Magyarország legnépszerűbb sörmárkája és zenekara, a Soproni és a Tankcsapda. A megállapodást a márka következő reklámfilm-forgatásán jelentették be a felek.

A közös munka már kezdetét vette az ízesített Soproni Zéró TV-reklám felvételével, a következő lépcső pedig a június 14-i Budapest Park koncert lesz. A résztvevők elmondták, hogy partnerként tekintenek egymásra, akik egymást erősítve dolgoznak azért, hogy a zene- és sörrajongók minőségi élményekkel gazdagodjanak. Nem szponzorációról, hanem két egyenlő fél partneri viszonyáról szól a megállapodás.

A Tankcsapda tagjai – Lukács László, Fejes Tamás és Sidlovics Gábor – hangsúlyozták, nagyon megválogatják, mely márkákkal és cégekkel dolgoznak együtt, de a Soproni már régóta része az életüknek, évek óta ezt fogyasztják. Ráadásul az új alkoholmentes Zéró a zenekar gitárosának, Sidinek is kedvence, aki egyébként nem fogyaszt alkoholt. „Nem adjuk a nevünket semmihez, amiben nem hiszünk, viszont megfelelő partnerrel szívesen dolgozunk együtt. Nagyon fontos számunkra, hogy az ország legkisebb klubjában is a legjobb minőségű koncertet adhassuk, és mostantól a Soproninak is köszönhető, hogy továbbra sem kella zene rovására kompromisszumokat kötnünk. Reméljük, ez a rajongóinknak is örömet okoz” – mondta Lukács László, az együttes frontembere.


Lukács László: „Az eltelt 24 év alatt az ajándékok és kabalák legtöbbjét elpakoltam, de a mai napig őrzöm azt a régi Sopronis dobozt, amin a Tankcsapda neve és koncertdátumai szerepelnek. Büszke vagyok arra, hogy a kedvenc sörömet a zenekarom képe díszíti.”


Benedek László, a HEINEKEN Hungária Zrt kereskedelmi igazgatója hozzátette: „Nagy öröm számunkra, hogy újra együtt dolgozhatunk a Tankcsapdával, a mostani megállapodás pedig nem egy hagyományos szponzoráció, sokkal inkább egyfajta közös munka, aminek részleteit közösen dolgozzuk ki a zenekarral, az együttgondolkodás és a megvalósítás minden részletéből mindannyian kivesszük a részünket.” – a kereskedelmi igazgató hozzátette, „A jelenlegi megállapodástól függetlenül, azonban továbbra is folytatjuk a Magyar Vízilabda Válogatott támogatását is, hiszen rájuk is büszke az egész az ország.”A bejelentésnek helyszínt adó forgatáson már a Tankcsapda közreműködésével készült a Soproni két héten belül debütáló reklámja is. A kisfilmben a készítők szerették volna valós élethelyzetben megjeleníteni a zenekart, így közösen amellett döntöttek, hogy egy fárasztó, véget nem érő sajtótájékoztatót filmesítenek meg a reklámban. A számtalanszor hallott kérdések áradatában a Tankcsapda tagjainak valóban szüksége van egy kis felüdülésre, amikor egy alkoholmentes Soproni Zéró tökéletes választás. A koncepció kidolgozásában részt vett a zenekar is, így ők adták meg a szituációt és a reklámban elhangzó kérdéseket is, amelyekkel szinte nap mint nap szembesülnek.


SzK
(reklámipar)

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat